Dags För En Ny Låt! Ready...? Here Comes Two

Denna låten är grymt bra. Älskar refrängen sheeeet, Men Lil Wayne hör inte riktigt hemma i denna låten. Vad tycker ni kommentera gärna. låt nr 2

 


Denna tycker jag är helt fullbordad, komplett. Jag menar Swizz Baetz.. OCH Nas... det är den perfeckta blandningen. Rätta mig om jag har fel?

Från Hem Till Hem

I dag ska jag och Elin åka fråm mitt hem i Gbg till vårt hem i Växjö. Det har varit helt underbart att besöka Göteborg, igår var vi en stund i stan och sedan träffade vi några av dom människor som har deltagit i min ungdom haha. Sen gick vi till Universeum och hittade riktigt fina djur. Vad jag inte förväntade mig var att dom var lika nyfikna på oss som vi var på dom. Sen har jag även visat Elin den mörka sidan av Gbg - Angered, som baklänges blir "de rengna". Men nu ska vi till Växjö för att träna på några danser och för att komma hem. ;) Längre ner kommer också några bilder.

XO- DerengnA AngereD

Äntligen Hemma Hos Mamma!

Huuuuuh! Nu äntligen kom man hem till familjen i Partille, härligt efter att gått på stan och sedan farit runt i Gbg för att träffa mina polare. Tycker ite synd om min lilla Elin som får stå ut med mina plötsliga brytningar och en grov Göteborska. Men hon har ju faktiskt fått shoppa så det jämnar la ut sig. Hoppas jag!!!!! I morgon blir det lite mer av hennes dag, hon ville gå och se Universeum så vi ska se om vi klarar av det haha. Men nu ska jag nog nana så PEACE!

Två låtar, ena för min kärlek till min älskade mamma och den andra en hemlängtarlåt.kanye west - hey mamaDirty money - coming home

Nostalgi

Hej hej bloggennnnn!
Usch nej fan vad fel det kändes haha.
Tjena på er, det var grymt länge sen jag senast skrev till er, men nu kommer det haha.
Mina elever lärde mig ett nytt ord (för mig) som stavas nostalgi, vette fan vad det betydde. Det hela började med att jag satt och visade dom mina gamla godingar (musik), och satt och berättade för dom varför dom är så viktiga för mig och att dom bär med sig många minnen från mitt liv i Gbg. Så sa någon att det var mina nostalgi-låtar, jag svarar nej det är viktiga låtar för mig. Det blir tyst i salen och en liten röst får fram i all pinsam tystnad - Martin, det är vad nostalgi betyder. Fatta vad pinsamt hahah, har fan aldrig skämts så under mina lektioner. Så det har blivit mitt nya ord. På tal om viktiga saker för mig så är jag just nu på väg till min gamla hemstad, Gbg of course. Har haft en hemsk hemlängtan. Mina polare, vatos, g-stars, hahah flummare, skojare alla. Och ungdomsgården som alltid kommer finnas i mitt hjärta, 1200 kvadrat, som det heter.

Här får ni några av mina nostalgilåtar, ja eller två i alla fall :
T.O.K.- Footprints
Notch - Nottin No Go So


RSS 2.0