Dagen Efter Audition

Till en början all good, MEN nu sitter en förfälig satans jävla träningsverk i hela kroppen, haha. Men man e ju fett nöjd med hela den plågsamma audition dagen. På löptestet fick jag 13:37 som tid, då kommer en annan audition-deltagare (Dawad) och skrek "ELIT", jag fattade inte från börgan att han menade tiden 1337 som betyder elit, haha. Jag trodde han medade att det var en bra tid, och hela förgårdagen kallade han mig för elit och jag tog det som ett sätt att peppa mig och det gorde det ju. När Elin och jag skjutsade Dawda till tåget i morse så sa han det ingen och jag frågade varför det var en så stor grej av det och han skrattade och berättade för mig att det var ett data språk för spelnördar. Fett roligt.

TID

Idag ska jag bara träna på mitt solo och hjälpa Elin lite med annat. Nu är det bara fyra dagar kvar och under tiden har vi massor att göra. Idag är den enda dan jag har tid att korra solot, och sen är det bara att träna på det när man får hål i schemat. Nu är det nog dags att äta och sen ner till kulturama.

Här kommer en underbar video med Bobby V

Martin Tänk: Audition!!!

För första gången i mitt liv ska jag göra en audition, som by the way sker på Åsa folkhögskola. Fett nervig, vad ska man ha på sig? Vad ska man dansa? Vilken låt? Jag har bestämt mig för I Quetion Mark av Wade Robson. En ganska intressant låt och musikalisk sätt sjukt komponerat. Frågan jag ställer mig själv är har jag tagit vatten över huvudet med en för svår låt? Och sen: hur vet jag det? Paniken blir bara större och större för varje gång nån nämner den 16e, helt hemskt hur ett datum kan påverka så mycket. Och vad gör jag om jag inte kommer in, måste finnas en plan b, men inte hos mig. Nopp. Vi ska bila dit på söndag, vi är framme ca 22:15 på söndagen. Med vi menas ju jag och Elin, haha. Somna djupt och sedan ska vi upp tidigt som fan på måndag för att äta och värma upp för kl 08:10 börjar vi med auditionen. Har vi tur och skillz så tar vi och klarar hela dagen och kommer hem tisdag eftermiddag. På måndag ska vi gå på två dansklasser, en intervju, göra ett eller två solon och ett hemskt jävla fyspass. Kommer jag in så ska jag dedikera hela mitt liv till den skolan, i alla fall det året haha. Kommer bara fokusera på att träna rätt och äta rätt, åka på olika tävlingar och jams, jag ska satsa allt det året för att se vart det tar mig. Kommer jag långt fortsätter jag vidare till France, förhoppningsvis.

Detta är det enda i mitt huvud just nu. Att nåt så intressant kan vara så jobbigt och kan tära på en som fan.
Nu sitter man helt ensam i danskoridorrerna och bara lungnar ner mig, nån gång ibland går nån förbi och viskar försiktigt fram ett hej eller hej då. Pulsen går ner efter att ha fått skriva ner lite om vad som kommer att ske på måndag. Wish me luck.'

Här kommer I Quetion Mark:

30 och fjortis!!

Jag såg en mamma i dag på jobbet som hade rosa linne som var waaaayyyyy för liten och jeans som slurpade ihop hennes lår och en tråd som särade på hennes butcrack. Jag känner många... vänta ni läste inte .....MÅNGA killar som inte skulle klaga, MEN en 2barnsmamma som är på sina 30 med det sättet att klä sig tycker jag ser lite fel ut. Och sättet hon hade sina disskusioner på och hur hon var som person, allt skrek bara: En riktig fjortismamma!!!!! Fattades bara en tatuering på svanken. Elin säger att jag är riktigt fördomsfull ibland... kan stämma... men i detta känner jag det var fel, fördomsfull eller ej så är det nåt som säger mig att det var nåt fel där. Ja jag vet att jag är 22 och enligt min mamma så klär jag mig som en clown med mina hip hop outfits. Men till mitt försvar börjar jag växa ifrån det, och många av mina tonårsbeteenden är över för länge sen. Man mognar olika fort... men 30 wtf...

Här kommer en annan som älskar rosa och barbie grymt mycket, och gör grym musik. Hon har ju alla dessa tecken som jag beskrev bara att denna kvinnan är inte 30 eller 22 hon är nått där imellan. ;) Hon har en märklig klädstil i vissa videos, en svart gaga typ. Haha! Men hon är mäktig. Som artist får man vara hur fjortis man vill, så länge man gör bra musik, hehe.
NICKI MINAJ-SUPER BASS


RSS 2.0